Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Samsung Odyssey Ark’s 55: de beste gamingmonitor op de markt?

Samsung Odyssey Ark’s 55: de beste gamingmonitor op de markt?

 • 4 min read
Samsung Odyssey Ark 55 inch gaming monitor

Beschouw je jezelf als een gamer? Zo ja, dan ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar nieuwe gamingapparatuur om je ervaring te verbeteren. Een van de belangrijkste onderdelen van je uitrusting is je monitor. Onlangs heeft Samsung een nieuwe gaming-monitor uitgebracht: de Odyssey Ark’s 55. Deze monitor heeft een aantal vrij indrukwekkende specs en heeft het krijgen van goede recensies van gamers overal. Dus, is het echt de beste gaming monitor op de markt? Laten we eens een kijkje nemen en erachter komen!

De Samsung Odyssey Ark’s 55-inch gaming monitor

Samsung Odyssey Ark’s 55″ is een van de nieuwste en populairste monitoren op de markt. Het is een gebogen monitor met een zeer hoge verversingssnelheid en een lage inputlag. Het heeft ook een indrukwekkend ontwerp met dunne randen. Het enige nadeel is dat hij vrij duur is.

De Samsung Odyssey Ark’s 55 is een van de nieuwste gaming monitoren op de markt. Het heeft een gebogen beeldscherm met een 16:9 ratio en een 165hz verversingssnelheid. Het heeft ook FreeSync Premium Pro, Ark Dial, Flex Move Screen, Multi View, Game Bar, Game Mode ondersteuning, wat betekent dat het scherm scheuren en stotteren kan elimineren.

Tot nu toe zijn de reacties op het product zeer positief. Veel mensen zeggen dat het de beste gaming monitor is die ze ooit hebben gebruikt.

Maar is de Samsung Odyssey Ark’s 55 de beste gaming-monitor op de markt? Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Er zijn heel wat goede gamingmonitoren op de markt, en het hangt er echt vanaf wat je zoekt. Als je de allerbeste game-ervaring wilt, dan is de Samsung Odyssey Ark’s 55 waarschijnlijk de beste keuze. Maar als u op zoek bent naar een meer betaalbare optie, zijn er andere opties die misschien beter voor u zijn.

Maar wat je budget ook is, de Samsung Odyssey Ark’s 55 is zeker het overwegen waard. Het is een geweldige gamingmonitor die veel te bieden heeft.

Voordelen Samsung Odyssey Ark’s 55-inch gaming monitor

De 55-inch gaming monitor van Samsung in de Odyssey Ark is een van de beste op de markt. Het biedt een geweldig beeldscherm met een uitstekende beeldkwaliteit, een lage inputvertraging en een snelle verversingssnelheid. Bovendien is hij compatibel met G-Sync, wat betekent dat hij samenwerkt met NVIDIA grafische kaarten voor een nog vloeiendere game-ervaring.

De monitor heeft ook een gebogen ontwerp, wat misschien niet naar ieders smaak is, maar het ziet er zeker indrukwekkend uit. De standaard is ook zeer solide en biedt veel verstelmogelijkheden, zodat u de perfecte kijkhoek kunt krijgen.

Voordelen

 • Uitstekende beeldkwaliteit
 • Lage inputvertraging
 • Snelle verversingssnelheid
 • G-Sync-compatibel
 • Stevige standaard met veel instelmogelijkheden
 • 2.2.2ch (4 speakers en 2 woofers)
 • Height Adjustable Stand (HAS)
 • Kanteelbaar
 • Draaibaar
 • Muurbevestiging

Nadelen Samsung Odyssey Ark’s 55-inch gaming monitor

Over het geheel genomen is de Samsung Odyssey Ark’s 55 een geweldige gaming-monitor en zeker het overwegen waard als je in de markt bent voor een monitor. Het biedt een heleboel functies en voordelen die het een geweldige keuze voor gamers maken. Er zijn echter ook enkele minpunten te overwegen, zoals het prijskaartje en

Nadelen

 • Prijzig
 • Slechts twee HDMI-poorten

Wanneer en waar kan ik de Samsung Odyssey Ark’s 55-inch kopen?

Als je op zoek bent naar een geweldige gaming-monitor, is de Samsung Odyssey Ark’s 55 zeker het overwegen waard. Houd alleen wel rekening met de mogelijke nadelen voordat je een definitieve beslissing neemt. Bedankt voor het lezen!

De Samsung Odyssey Ark’s 55-inch gaming monitor zal 24 augustus beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 2.999,-, eerst exclusief in de E-store voor 2 weken. Tijdens de E-store lancering ontvang je bij aankoop van een Odyssey Ark een Soundbar S60B en installatie cadeau. Kijk voor meer informatie op: samsung.com/nl.

Vond je dit nuttig? Laat het ons weten in de reacties hieronder! En vergeet niet te kijken naar onze andere top 10 gaming monitoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *